0
Your shopping cart is empty!

Cine suntem

Din grija pentru confortul copilasilor, in 2012 a luat nastere in Rusia marca Bambinizon. Producem salopete, pantaloni, tricouri, jachete, body-uri, veste si nu numai. Toate create cu responsabilitate si dragoste, cu designul ideal pentru schimbarea rapida a scutecului.  Hainele Bambinizon sunt confectionate folosind doar bumbac 100%, pentru a preveni alergiile, iar polar-fleece-ul imbina confortul  termic optim cu libertatea de miscare a puiului tau.

Piesa de rezistenta a colectiei este Salopeta Bambinizon, o inovatie magica pentru copilul tau si un vis care a devenit realitate.

Salopeta permite efectuarea ritualului toaletei cu minim efort, iar deschiderea speciala a fermoarului fulger permite schimbarea scutecului in timpul somnului, fara a trezi copilul. Magie, nu?

Pentru ca ne-am dorit ca micutul tau sa poata avea parte de Bambinizon oriunde merge, am creat o salopeta pentru casa si una pentru plimbari. Acum ne poti lua cu tine peste tot.

Prima salopeta este confectionata din bumbac flausat 100%, este comoda si se spala la 40 grade. Cea de exterior, confectionata din polar-fleece de calitate, le va permite micutilor sa exploreze in siguranta mediul inconjurator.

Ceea ce face unica salopeta noastra este constructia fermoarului, marca inregistrata Bambinizon. 

De acum problema toaletei si a schimbarii hainelor sunt de domeniul trecutului. Salopetele nu doar ca sunt foarte utile si comode, dar totul se petrece in cateva clipe - deschiderea salopetei  de la burtica pana la jumatatea spatelui permite schimbarea scutecului  fara a fi necesara dezbracarea sau scoaterea pantalonilor! Magic, din nou!

Nu in ultimul rand, culorile, textura, imprimeurile deosebite si calitatea superioara a bumbacului flausat si a polar-fleece-ului fac din hainele Bambinizon prietenii puiului tau pentru o copilarie mai senina. Deviza noastra este  maximul de confort atat pentru copil cat si pentru parinte.

Vei adora cu siguranta marca Bambinizon, daca:

  1. … iti plac inovatiile de ordin practic.
  2. ….copilului tau nu ii place ritualul imbracarii /dezbracarii. Acum, datorita fermoarului fulger, salopeta Bambinizon nu trebuie scoasa pentru a folosita toaleta, iar ritualul schimbarii scutecului va fi simplificat datorita croielii inovative a salopetelor noastre!
  3. ...iti doresti ca hainele sa aiba culori vii si dupa spalari numeroase. Hainutele Bambinizon se remarca si prin culorile intense si unice din punct de vedere al rezistentei.
  4. ...iti doresti haine care sa vina in intampinarea copiilor a caror atitudine sportiva se remarca prin stil de viata si imbracaminte.
  5. ...daca ai un copil foarte activ, vei putea observa cum croiala inovativa a salopetei Bambinizon este in armonie cu anatomia copilului, facand diferenta fata de pantalonii clasici care limiteaza miscarea si nu pastreaza caldura.
  6. ….vei observa faptul ca salopeta Bambinizon garanteaza confortul termic si de miscare, inlocuind cu succes combinatia pantalon-bluza, care cad sau se ridica, lasand copilul expus.

In concluzie, suntem siguri  ca vei iubi si tu la fel de mult ca si noi hainele Bambinizon! Pentru ca de acum puteti spune adio  fermoarelor care refuza sa se deschida in momente critice!